"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 28 mai 2011

Viktor Kassai: “Finala Champions League este un meci de top, o sarbatoare a fotbalului. Suntem gata de joc!”

Cu cateva ore inainte marii finale dintre Barcelona si Manchester United, situl UEFA a publicat un material despre arbitrul partidei, presarat cu declaratii ale acestuia - din care am selectat si eu cateva.

Viktor Kassai spune ca este pentru el este "o onoare foarte mare", faptul ca urmeaza sa devina cel mai tanar arbitru din istorie care conduce o finala de Champions League.

Arbitrul maghiar vorbeste despre finala Ligii Campionilor ca despre “un meci de top, o sarbatoare a fotbalului. Sper ca va fi un joc frumos de care se vor bucura atat spectatorii cat si telespectatorii”.

"Pregatirea noastra este aceeasi ca inainte, nu schimbam niciodată stilul", a explicat el. "Mental trebuie să fim foarte concentrati, iar fizic la capacitate maxima. In ambele sensuri suntem gata pentru meci."

Finala de asta-seara va fi a patra din istorie condusa de un arbitru maghiar. Predecesorii lui Kassai au fost Karoly Palotai - de doua ori -, si Sandor Puhl.

"Este o onoare foarte mare pentru mine şi pentru echipa mea, care este foarte importanta, deoarece arbitrul nu poate conduce singur un joc. Avem o echipa de sapte oficiali şi vom face tot posibilul sa arbitram bine. Desigur, suntem mandri sa venim dupa Karoly Palotai si Sandor Puhl, dar in acelasi timp avem responsabilitatea de a continua bine munca lor.”

Imi permit sa recomand tuturor arbitrilor, dar in special celor aflati la inceput de drum, sa urmareasca brigada maghiara, pentru ca vor avea, cu siguranta, ce invata.

Sursa: uefa.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu