"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 28 iunie 2011

Arbitrul Sergio Pezzota amenintat cu moartea, la partida River Plate-Belgrano

Final de sezon cu incidente in fotbalul sud-american

Despre arbitrul Sergio Pezzota (foto: cielosports.com) v-am tot vorbit in ultimul timp. Argentinianul este cel care a condus partida dintre Brazilia si Romania (scor: 1-0), meci la finalul caruia i-a daruit lui Ronaldo fluierul sau, cu prilejul retragerii din fotbal a starului din “Tara cafelei”.

Tot Pezzota a condus si mansa secunda a finalei Copa Libertadores, castigata de Santos in fata celor de la Penarol Montevideo (scor: 2-1). Va reamintesc faptul ca imediat dupa ce a pus capat jocului s-a declansat o bataie generala intre jucatorii celor doua echipe, la care a participat chiar si vedeta Neymar.

Iata ca dupa aceasta ultima partida centralul argentinian a avut parte de un alt incident, petrecut la pauza meciului River Plate - Belgrano, din campionatul tarii sale. El a fost amenintat cu moartea de catre suporterii gazdelor, care au spart usa vestiarului arbitrilor, disperati de perspectiva retrogradarii, dupa 110 ani de existenta a clubului “milionarilor”.

"Daca nu ne dai un penalty nu o sa pleci viu de pe stadion. Da-ne un penalty sau te omorim!", i-ar fi transmis suporterii lui Pezzota, conform gsp.ro.

Coincidenta sau nu, in repriza a doua centralul chiar a acordat o lovitura de pedeapsa pentru River, ratata insa (vezi video). Asta dupa ce, in prima parte le anulase un gol oaspetilor, la scorul de 0-0.

Jocul s-a incheiat 1-1, iar River a ajuns in liga secunda.

Vedeti mai jos un rezumat cu cele mai importante faze ale partidei, inclusiv golurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu