"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 4 iunie 2011

Florin Miron, 9 galbene si 2 rosii, la Chimia Brazi-Alexandria 2-0 (1-0)

Desi au terminat pe 2, dupa Chindia, gazdele au promovat in esalonul secund.

Chimia Brazi a incheiat victorioasa (2-0) acest campionat, care-i aduce ce-a de-a treia promovare in esalonul secund, din istoria sa. Din pacate, in tribune au fost doar 100 de spectatori, multi iubitori ai fotbalului preferand, poate, partida de la Plopeni, unde se spera ca targovistenii de la Chindia vor pierde atat jocul, cat si prima pozitie a clasamentului. N-a fost sa fie - Chindia a marcat in minutul 90+3, iar chimistii au terminat pe locul 2. Profitand insa de faptul ca echipa lui Ion Craciunescu nu are drept de promovare, formatia de langa “Combinat” si-a atins totusi obiectivul impus la inceputul sezonului.

Meciul de pe stadionul “Chimia” a fost condus de o brigada ce l-a avut la centru pe Florin Miron, arbitru de prim esalon. Bucuresteanul nu a avut deloc un meci usor, fiind nevoit sa arate nu mai putin de 9 cartonase galbene (5-4) si 2 rosii (1-1). Ambele eliminari au venit in urma cumului de avertismente.

De asemenea, Florin a acordat si o lovitura de pedeapsa - in favoarea gazdelor - in urma careia Bogdan Minciuna a deschis scorul.

ScoalaDeArbitri va va prezenta si o galerie foto de la acest joc.

Liga a III-a, Etapa 30, Seria 3  

CS Chimia Brazi - FCM Alexandria  2-0 (1-0)
Stadion: Chimia (Brazi - Prahova) 
A: Miron Florin (Bucureşti - Bucureşti) 
A1: Titirişcă Marius Lucian (Brăila - Brăila) 
A2: Perianu Cătălin Raul (Brăila - Brăila) 
Obs: Hincu Florin (Braşov - Braşov) 
Obs: Filipeanu Gheorghe (Bucureşti - Bucureşti) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu