"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 5 iunie 2011

FOTO | Petrolul revine in Liga I, dupa un joc arbitrat de Dragos Istrate

Dupa 7 ani de pauza, Petrolul Ploiesti a reusit promovarea in primul esalon

Ieri, stadionul “Conpet” a fost gazda ultimului joc in Liga 2 al echipei fanion a judetului Prahova. Petrolul Ploiesti a invins CSM Ramnicu Valcea (scor: 2-0), facand astfel pasul care primul esalon, de unde a lipsit nu mai putin de 7 ani.

Partida de langa "Aerodromul Strejnic" a fost condusa de o brigada bucuresteana, cu Dragos Istrate la centru. Asistenti au fost Radu Ghinguleac (ecuson FIFA) si Andrei Constantinescu, iar rezerva Claudiu Baboia. Ca observator pentru arbitri CCA l-a desemnat pe Ion Cristea, in timp ce FRF l-a trimis pe Victor Cruceana, ca observator de joc.

In fata a peste 2000 de spectatori, centralul partidei a fost nevoit sa acorde doar doua cartonase galbene, ambele oaspetilor.

Mai jos aveti cateva imagini cu brigada de ieri.

Radu Ghinguleac si Florentin Dumitru

Pozele au fost oferite blogului ScoalaDeArbitri de catre Daniel Cosarek (Republicanul), respectiv Cristi Anghelescu (prima fotografie).

Pentru cronica partidei - scrisa de catre Ionut Pana - si alte imagini de la sarbatoarea Petrolului va recomand sa intrati maine pe Republicanul.ro . De asemenea, impresii despre performanta echipei fanion din judetul “aurului negru” veti gasi si pe Cristian-Anghelescu.ro.

In final va mai recomand un blog unde se vorbeste tot despre clubul “gazarilor”. Este al unui mare petrolist, cum rar am intalnit. Va spun doar o “nebunie”, ca sa intelegeti cat iubeste aceasta echipa. La meciul cu Sibiul a fugit, din Bucuresti, de la botezul unicului nepot - lasandu-si familia in biserica - pentru a fi alaturi de favoritii sai, la Strejnic!! Il gasiti pe sport.dragos-trestioreanu.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu