"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 3 iunie 2011

Marius Avram, 7 galbene si 3 rosii, la Ungaria-Turcia / L-a eliminat si pe… Istvan Kovacs


Marius Avram (foto) a condus ieri partida Ungaria - Turcia, din cadrul grupei a VII-a de calificare pentru Euro 2011 - Under 19. Disputat in “World of Wonders Football Centre” din Antalya, jocul s-a incheiat cu victoria categorica a nationalei tarii gazde (a turneului), cu scorul de 6-1 (3-0). In ciuda scorului, centralul bucurestean a fost nevoit sa arate nu mai putin de 10 cartonase - 7 galbene si 3 rosii!

Daca la avertismente au condus turcii, cu 4-3, in privinta eliminarilor ungurii au “castigat” net, cu 3-0.

Foarte interesant este numele unuia dintre jucatorii expulzati de pe teren… Istvan Kovacs, identic cu cel al arbitrului FIFA din Satu-Mare! J Legitimat la Haladas, acesta a fost eliminat, in minutul 50, pentru cumul de cartonase galbene. Ceilalti doi au fost trimisi la cabine in minutele 45+1, respectiv 83.

Va reamintesc faptul ca unul dintre asistentii lui Marius Avram a fost Iulian Radu. Ceilalti membrii ai brigazii au venit din Ucraina - Semen Shlonchak (asistent) si Sergii Boiko (rezerva).


In al doilea meci al grupei, Germania a invins Macedonia cu 5-0. Astfel, jocul de duminica, dintre prima echipa si nationala gazda, pe care urmeaza sa-l arbitreze baietii nostri, se anunta mai mult decat interesant. Practic, cine castiga se califica la turneul final, care va avea loc la Bucuresti, vara aceasta, in perioada 20 iulie - 1 august.


Ungaria
Statistica jocului
Turcia
1
Goluri marcate
6
6
Suturi pe poarta
11
1
Suturi pe langa poarta
3
8
Lovituri de la colt
7
22
Faulturi comise
18
3
Cartonase galbene
4
3
Cartonase rosii
0
 
Loc

Clasament

Grupa 7


Nr.
Joc.
Pct.
1
 Germania
2
6
2
 Turcia
2
6
3
 Macedonia
2
0
4
 Ungaria
2
0
 

Sursa foto: ziuadecj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu