"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 25 iunie 2011

Olimpia Cluj si-a aflat adversarele din Champions League / Iulian Szekely: “Avem sanse sa mergem mai departe!”

La Nyon a avut loc tragerea la sorti pentru prima faza a Champions League, varianta feminina (foto: uefa.com). Campioana Romaniei - Olimpia Cluj -, aflata la prima participare, a fost repartizata in grupa a patra, alaturi de reprezentantele Bosniei, Lituaniei si Turciei.

In turul urmator, unde vor intra si celelate 22 de echipe cu cei mai buni coeficienti, se vor califica castigatoarele celor opt grupe preliminarii precum si cele mai bune doua echipe clasate pe locul secund.

Referitor la sansele de a trece de aceasta faza, Iulian Szekely, antrenorul principal al clujencelor, a declarat pentru ScoalaDeArbitri: “Avem sanse sa ne calificam mai departe, dar putem sa terminam si pe ultimul loc in grupa, pentru ca este una foarte echilibrata.”

Dar iata cum arata Grupa 4: WFC SFK 2000 Sarajevo (BIH), Gintra Universitetas (LTU), Olimpia Cluj-Napoca (ROU), Ataşehir Belediyespor (TUR). Meciurile se vor disputa la Sarajevo, in organizarea primei echipe, între 11 si 17 august.

Ca un lucru interesant, editia 2011-2012 a Ligii Campionilor va consemna un nou record in privinta numarului de formatii care vor lua startul in competitie - 54! In premiera vor participa campioanele Albaniei, respectiv Letoniei.

Cele 10 echipe care trec de primul hop impreuna cu celelalte 22, calificate direct, vor incerca sa ajunga in faza grupelor. Vor fi 16 meciuri tur-retur, in urma carora castigatoarele vor fi impartite in patru grupe. De aici merge in sferturi locul 1.

In final, va reamintesc faptul ca, in afara activitatii pe care o desfasoara la campioana Romaniei, Iulian Szekely este si arbitru asistent in Liga 2. De asemenea, manager al Olimpiei este tot un arbitru asistent, retras insa din activitate de cativa ani - Mirel Albon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu