"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 5 iunie 2011

VIDEO FUN | Atac la asistenti / Propuneri de completare a echipamentului :)

Am mai spus-o de cateva ori… arbitrajul a devenit din ce in ce mai periculos! J Si aici nu ma refer de jocurile disputate pe la judet, ci chiar la partide din campionate puternice.

Foarte multi cavaleri ai fluierului au fost luati “cu fulgi cu tot” de catre unii jucatori, care ii confundau cu adversarul. Au fost destule faze pe acest blog cu atacuri mai mult decat periculoase la… tibiile arbitrilor. J

Astazi va invit sa urmariti doua faze - una petrecuta in Primera Division, alta in liga secunda din Anglia. In ambele, victime au cazut arbitrii asistenti - un barbat si o reprezentanta a sexului frumos.

Totodata, luand in considerare aceste situatii foarte neplacute, propun ca arbitrii sa primeasca spor de periculozitate, iar echipamentul sa fie completat cu casca de protectie si aparatori pentru tibii. J Cateva idei le puteti vedea in imaginile de mai jos. J Va astept si pe voi cu altele, nu inainte insa de a raspunde la o intrebare - cum trebuie reluat jocul in primul caz (pentru ca in al doilea este clar)?



Propuneri de completare a echipamentului :)

Doar steagul ii lipseste domnului din dreapta :)
Cu un astfel de echipament orice jucator va primi cartonasul rosu... cu zambetul pe buze :)

2 comentarii: