"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 27 iulie 2011

Europa League | Brigada cipriota la Dinamo-Varazdin, joi, ora 21:00

Dinamo debuteaza maine in noua editie a Ligii Europa impotriva croatilor de la NK Varazdin, in turul 3 preliminar.

Leontios Trattou (Photo by Ian Walton/Getty Images) este numele trimis de catre UEFA in… “Groapa” pentru a conduce partida al carei start il va fluiera la ora 21:00, in direct la DigiSport. Acesta vine din Cipru impreuna cu Michael Soteriou, Nicos Gregoriades (asistenti) si Charalambos Skapoullis (rezerva).

Nascut pe 11 februarie 1973, Trattou a devenit arbitru international in 2006, iar din aceasta vara face parte din First Class, alaturi de romanii: Alexandru Tudor, Cristi Balaj, Ovidiu Hategan si Alexandru Deaconu.

Este cel mai bine clasat dintre arbitrii ciprioti, iar in 2008 a condus nationala U21 a Romaniei in deplasarea din Bosnia. Meciul, contand pentru calificarile la EURO 2009, s-a incheiat 1-1. Atunci a aratat nu mai putin de 6 cartonase galbene - cate 3 pentru fiecare echipa. Cu noi a fost mai darnic, oferindu-ne si un penalty. Si fiindca tot am amintit de avertismente - are o medie de 4.5/meci.

Dintre colegii de brigada ai lui Leontios Trattou, doar Michael Soteriou (32 ani) se mai afla pe lista FIFA (din 2009), ceilalti doi arbitrand in prima liga cipriota.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu