"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 29 iulie 2011

Nimic nou… “Cainii” s-au facut iarasi de ras, doar adversarii au fost altii / Dinamo-Varazdin 2-2. A arbitrat Leontios Trattou

Va surprinde rezultatul inregistrat de catre Dinamo? N-ar trebui! Sa ne bucuram ca nu au pierdut, desi au dominat tot jocul, si-au creat ocazii, arbitrii nu i-au deranjat…

Varazdin a intrat in galeria selecta a “super echipelor” in fata carora cainii au devenit doar niste bieti catelusi, multumiti sa latre fals de cateva ori. Knatspyrnufelag, Elfsborg sau Nijmegen sunt nume la auzul carora orice fan dinamovist se face rosu ca racul…

In ritmul acesta insa suporterii vor fi in delir atunci cand “idolii” lor vor reusi sa elimine vreo forta fotbalistica de prin… Insulele Faroe. Ca de, nu mai exista demult echipe mici, cum spun distinsii nostri antrenori!

S-au minunat alaturi de noi: Leontios Trattou, Michael Soteriou, Nicos Gregoriades si Charalambos Skapoullis. Cei patru au alcatuit brigada cipriota desemnata sa conduca partida din… “Groapa”.

Si findca tot am amintit de arbitri, haideti sa vedem ce au facut acestia pe parcursul jocului.

Leontios Trattou a fluierat 19 faulturi (11-8), impartind frateste patru cartonase galbene. Totodata, a tinut sa-i strice seara lui Danciulescu… oferindu-i ocazia de a rata o lovitura de pedeapsa obtinuta de catre Torje. Tot pe Danciulescu “i s-a pus pata” si lui Nicos Gregoriades, asistentul de la linia 2 anulandu-i un gol pe motiv de ofsaid, la scorul de 2-2.

Cei doi cavaleri ai… steagului, aflati pe liniile de margine, au indicat impreuna 10 lovituri de la colt (8-2), semnalizand si 3 ofsaiduri.

In aceste conditii asteptam cu mare interes partida de pe 4 august, care urmeaza a fi condusa de catre slovacul Ján Valášek.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu