"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 31 august 2011

Balaj, rezerva lui Hategan la Norvegia-Islanda / Vezi brigada completa

Aflati in Elvetia, la cursul arbitrilor din categoriile “Elite”, “Elite Development” si “First Class”, Ovidiu Hategan (Arad; foto) si Cristian Balaj (Baia Mare) au fost anuntati ca vineri, 2 septembrie, vor oficia la partida Norvegia-Islanda, din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Primul se va afla la centru, in timp ce al doilea va fi rezerva. Asistenti au fost desemnati Cristian Nica (Ploiesti) si Octavian Sovre (Oradea).

Jocul, programat pe stadionul “Ullevaal”, din Oslo, urmeaza a incepe la ora 21:00 (20:00 locala).

In grupa H, Norvegia impreuna cu Portugalia si Danemarca ocupa primele trei pozitii ale clasamentului, avand cate 10 puncte, dupa 5 meciuri. Islanda se afla pe ultimul loc, cu un singur punct.

Ca fapt divers, Cristian Nica si Ovidiu Hategan vor oficia pentru a doua oara un meci intre cele doua nationale. Pe 5 septembrie 2009 ei au facut parte din brigada care a condus Islanda - Norvegia (scor: 1-1), in preliminariile Campionatului Mondial 2010. Alexandru Tudor s-a aflat atunci la centru, Hategan fiind rezerva, iar Aurel Onita - al doilea asistent.

Un comentariu:

  1. E bine pentru Cristi, atunci, ca si-a pastrat haine groase de anul trecut. Mult succes, langa fiorduri, celui mai bun arbitru prahovean din ultimii (cam) multi ani! Mare atentie, sa nu se duca nici macar in vizita pe vreo insula!

    RăspundețiȘtergere