"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 13 august 2011

Festival de cartonase/Marius Avram, 14 galbene la surpriza CFR-Gaz Metan 0-2

Dupa ce in primele doua etape nu a acumulat niciun punct, Gazul a “explodat”, surprinzator, tocmai la Cluj! 2-0 (1-0) cu CFR, intr-un meci cu nu mai putin de 14 cartonase galbene.

Rada (23’), Sougou (38’), Bastos (45’), Lionn (52’), Cadu (59’), Muresan (89’), Markovic (31’), Hoban (42’), Lazăr (49’), Trtovac (56’), Todea (60’), Breeveld (78’), Bozesan (80’) si Plesca (88’) au fost cei avertizati de catre centralul Marius Avram (foto). Primii 6 sunt de la gazde, iar ceilalti 8 de la oaspeti.

La acest meci, arbitrul bucurestean a fost ajutat de catre asistentii Cristian Nica (Ploiesti) si Sebastian Gheorghe (Suceava), in timp ce rolul celui de-al patrulea oficial i-a revenit Cristinei Dorcioman (Campulung Muscel). Toti componentii brigazii se afla pe lista FIFA.

Observatori au fost: Dan Petrescu (Bucuresti; pentru arbitri) si Rodion Camataru (Craiova; pentru joc).

"Am inceput foarte prost jocul, poate putin prea lent. Am avut ocazii mai multe decat ei, dar fotbalul se joacă pe goluri. 14 cartonase galbene sunt foarte multe, nu a fost o partida violenta, dar pentru mine sunt lucruri mai importante. Cu mult respect pe care-l am pentru adversari, le-am facut un cadou.”, a declarat antrenorul CFR-ului, Jorge Costa.

Sursa foto: adevarul.ro

Un comentariu: