"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 29 august 2011

FOTO | Illyes a condus derby-ul etapei in Liga A Prahova: Vispesti Blejoi-CSM Campina 0-0/Un campionat mai puternic ca niciodata

Vispesti (alb) - CSM Campina 0-0. Arbitri-de la stanga: Banu, Illyes si Popovici 

Dupa ce cu o saptamana inainte oficiase la derby-ul etapei a doua, Unirea Campina - Petrolistul Boldesti (scor: 1-0), Adrian Illyes a arbitrat, sambata, cel mai important joc programat de Liga A Prahova in weekend-ul trecut. Si a facut-o din nou foarte bine, ajutat fiind si de catre colegii de la linie: Bogdan Banu si Catalin Popovici.

Nou-infiintata Vispesti Blejoi a intalnit o nou promovata in primul esalon judetean - CSM Campina. A rezultat un meci frumos, demn de doua candidate la promovarea in liga a treia. Nici nu putea fi altfel, daca luam in considerare “inflatia” de fotbalisti care au in palmares prezente in primele trei esaloane din Romania. Cristi Vlad si Bogdan Onut, la gazde, respectiv Ion Burchi, la oaspeti, au fost numele cele mai cunoscute aflate pe gazon.

Daca repriza intai a fost una linistita, in privinta ocaziilor de la cele doua porti, cea de-a doua a oferit altceva celor aproximativ 400 de spectatori aflati in tribuna sau in spatele gardului care inconjoara terenul de joc. Ambele echipe au trecut, in cateva randuri, pe langa deschiderea scorului, dar imprecizia atacantilor sau reflexele celor doi portari au facut ca tabela sa ramana imaculata. Echitabil, dupa echilibrul din iarba.

De remarcat si noua baza sportiva aparuta in peisajul fotbalului prahovean, pusa la dispozitia celor de la Vispesti de catre primaria locala.

In final cateva cuvinte despre noul campionat al primei ligi din judetul “aurului negru”. Nu stiu cum este prin alte zone din tara, dar in Prahova se pare ca va fi unul mai puternic ca niciodata. Desi nu toate echipele si-au anuntat raspicat obiectivul, sunt cel putin 4-5 care s-au inscris in cursa promovarii.  In ciuda declaratiilor, ii tradeaza transferurile realizate pana acum si bugetele ametitoare pentru acest nivel, in contextul situatiei economice in care ne aflam.

Pentru fotbal e foarte bine ca se mai gasesc oameni care sa aduca bani, ca se mai construieste cate un stadion. Sa speram insa ca investitiile vor continua si dupa alegerile din 2012. Prietenii stiu de ce!

Trei dintre arbitrii prezenti in tribuna: C-tin Pantilimonescu (primul),Valentin Marinica (al doilea) si Robert Nutu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu