"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 15 august 2011

FOTO-VIDEO | Olimpia Cluj s-a calificat in grupele Ligii Campionilor / Vezi super golul marcat de Cosmina Dusa

La doar un an de la infiintare Olimpia Cluj continua sa uimeasca. Dupa ce a castigat campionatul Romaniei, echipa pregatita de Mirel Albon si Iulian Szekely s-a calificat in grupele Champions League chiar de la prima participare intr-o competitie europeana.

Victoriile din primele doua jocuri asociate cu infrangerea adversarelor de marti, in fata celor de la Sarajevo (scor: 1-4), le-au dus deja pe clujence printre cele mai bune 32 de echipe din Europa.

Interesant este ca aceasta calificare a venit exact in ziua in care Olimpia a implinit un an de la infiintare - 13 august.

Uitadu-ne si la media de varsta - 18 ani si 5 luni -, cea mai mica de la turneul din Bosnia, va trebui sa apreciem si mai mult reusita clujencelor. Daca va ramane in aceeasi formula, cu siguranta peste 2-3 ani aceasta echipa ar putea produce si alte surprise placute romanilor. Poate asa fotbalul feminin va trezi si interesul federatiei si al ziarelor centrale.

Ca fapt divers, in UEFA Womens Champions League joaca si Apollon, la care evolueaza sapte romance: Ganea, Olar, Iusan, Spanu, Laiu, Costa (foste la Clujana) si Rus.

Vedeti mai jos golul lui Dusa, din foarfeca laterala, de la 16 metri, la care s-au ridicat in picioare, aplaudand-o, toti cei prezenți in tribuna oficială, inclusiv observatorii jocului cu Gintra. Referitor la acest meci, Iulian Szekely a declarat pentru ScoalaDeArbitri: “Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, echipa lituaniană neavând nicio ocazie clară de gol. Sper să aiba aceeasi atitudine si in meciul cu Atasehir, campioana Turciei.”


Arbitrii meciului cu Gintra: Danica Kovacevic (stanga), Anja Kunick (centru) si Inka Muller

Un comentariu: