"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 21 august 2011

Illyes a arbitrat derby-ul Ligii A Prahova: Unirea Campina-Petrolistul Boldesti

Esalonul de elita din judetul “aurului negru” a programat sambata primul mare derby al sezonului. Pe fostul stadion “Sterom” din Campina s-au intalnit formatia locala Unirea si Petrolistul Boldesti. Cele doua contracandidate la promovarea in Liga 3 au oferit un spectacol agreabil spectatorilor prezenti in tribune, fiind preocupate de joc si mai putin de arbitraj, cum e obiceiul pe la esaloanele inferioare. Bine, nici nu au avut motive, prestatia brigazii fiind una pe masura componentilor. Venit dupa un adevarat linsaj mediatic, in urma meciului Dinamo-Pandurii, ploiesteanul Adrian Illyes a trecut peste toate neplaceriile conducand fara greseala acest meci. A acordat 6 cartonase galbene, cate 3 fiecarei echipe, nelasand loc la comentarii. L-au secondat bine cei doi asistenti - Ciprian Geambazu (Liga 2) si Daniel Bunea (Liga 4), ambii din Busteni.

Ca fapt divers, Geambazu a facut un adevarat tur de forta in acest week-end. Dupa ce vineri a oficiat la primul meci al sezonului din Liga 2, Snagov-Buzau 2-0, iar sambata la Campina, astazi a arbitrat si un joc in Liga B Prahova. La acesta din urma colegi i-au fost tot Illyes si Bunea.

Revenind la derby, Unirea s-a impus cu scorul de 1-0, golul fiind marcat in prima repriza, dupa o gafa monumentala a portarului oaspete, pentru care mingea s-a dovedit a fi mult prea… alunecoasa. Atacantul campinean (Dorisor) n-a refuzat cadoul, aducand trei puncte echipei sale.

In "11"-le de start al "Boldestinei" s-a aflat si asistentul de Liga 3 Constantin Pantilimonescu, el fiind printre cei mai buni jucatori ai formatiei sale.

In final ar mai fi de remarcat si… mirosul de carnati si mititei care a persistat pe toata durata partidei, in incinta stadionului desfasurandu-se o adevarata petrecere campeneasca, de la care n-a lipsit, bineinteles, muzica. J “Picnicul” a fost organizat de catre o firma locala, cu prilejul unei competitii fotbalistice desfasurate intre angajatii acesteia.



Voi reveni si cu o interesanta galerie foto, care sper sa va placa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu