"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 22 august 2011

Liga 1 | Ovidiu Hategan, 7 galbene si-un penalty la Astra-Steaua 2-1

Dupa victoria cu U Cluj, cand stadionul din cartierul ploiestean “9 Mai” i-a fost gazda, Steaua a revenit pe aceeasi arena in postura de echipa oaspete. Bine… pe hartie, pentru ca dupa reactiile din tribune ai fi zis ca Astra joaca in deplasare! Si au fost vreo 6000 de spectatori.

Incepe meciul. Steaua joaca “tiki-tiki”, “taka-tiki”… si multe alte combinatii de genul asta, in cautarea celebrului “tiki-taka… Barcelona”. Campion: Baaaaneeel Nicolitaaaa! Bine, nici Astra nu e departe de stilul bucurestenilor, dar macar echipa prahoveana nu a visat niciodata ca ar putea copia niste… “extraterestri”.

Tot incercand sa ne prindem de ceea ce se intampla pe dreptunghiul verde am ajuns in minutul 36 cand Tatu rateaza singur cu Lung, parca rusinat de faptul ca tocmai ii furase mingea unui fundas astrist (Bruno Miguel). Urat din partea lui!

Minutul urmator Geraldo incearca un dans cu Miranda, lundu-l de brat, doar ca argentinianul nu intelege si se prabuseste in suprafata de pedeapsa. Pe faza, Hategan (foto) dicteaza penalty si galben pentru fundas. Executa N’Doye si asa apare primul gol pe tabela - in dreptul Astrei.

Pe langa avertismentul aratat la faza loviturii de pedeapsa centralul aradean a mai acordat 4 galbene gazdelor si  alte 2 oaspetilor.

Steaua puncteaza si ea… la cornere. Are 6 in repriza intai - pe partea lui Catalin Savu, asistentul de la linia 2. Comparativ, gazdele nu obtin decat 2 lovituri de la colt, semnalizate de Eduard Ungureanu. In repriza secunda raportul este de 4-2 pentru baietii lui Roni Levi.

Steaua mai conduce la ceva… la ofsaiduri, cu 3-0. Unul l-a semnalizat Savu in prima repriza, celelalte - Ungureanu in partea a doua. Acesta din urma a mai indicat si 2 lovituri libere directe, cate una pentru fiecare formatie.

Minutele de prelungire au fost indicate de catre rezerva Teo Craciunescu - 2 in repriza I si 3 in cea de-a doua.

In incheiere sa spunem si rezultatul final, care a fost 2-1 in favoarea astristilor. Au mai marcat Fatai (min 53), respectiv M. Costea (90+2).

Voi reveni si cu poze de la aceasta confruntare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu