"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 13 august 2011

Olimpia Cluj spulbera campioana Lituaniei si este cu un pas in grupele Champions League

Aflata la prima participare in Liga Campionilor, Olimpia Cluj este foarte aproape de calificarea in grupele celebrei competitii europene. Dupa ce in primul meci a invins cu 3-1 pe Sarajevo (Bosnia), reprezentanta gazdelor turneului preliminar, cu putin timp in urma echipa pregatita de Mirel Albon si Iulian Szekely a spulberat campioana Lituaniei cu scorul de 5-0 (3-0). Reprezentantele noastre au facut spectacol total, luand cu asalt poarta adversa. Au fost 28 de suturi, dintre care 17 si-au atins tinta.

Golurile au fost marcate de catre Cosma (33’, 43’), Vatafu (41’, din penalty) si Cosmina Dusa (80’, 90+5).

Daca Atasehir nu reuseste sa treaca, astazi, de Sarajevo, clujencele vor fi calificate indiferent de rezultatul jocului de marti. Altfel vor avea nevoie de un egal in partida cu campioana Turciei. 

Va reamintesc faptul ca pe langa Mirel Albon (fost arbitru aistent in Liga 2) si Iulian Szekely (asistent in liga 2) si golghetera echipei - Cosmina Dusa (Photo by Fedja Krvavac, uefa.com) - cocheteaza cu arbitrajul. Ea a absolvit cursurile scolii de arbitri in primavara acestui an, facand parte din cadrul CJA Cluj.

Olimpia Cluj a evoluat in urmatoarea formula: Ana Maria Gaita (P) (Lavinia Elisabeta Boanda, min 46), Andreea Corduneanu, Maria Ficzai (C), Ioana Bortan, Olivia Oprea, Adina Sabina Giurgiu (Daniela Gurz, 66), Loredana Cosma, Stefania Vatafu (Mara Batea, 74), Raluca Sarghe, Alexandra Lunca, Cosmina Dusa. Rezerva neutilizata: Maria Mihali.

Partida a fost condusa de o brigada formata din: Anja Kunick, Inka Muller (ambele Germania), Danica Kovacevic si Vanja Rosuljas (amandoua din Bosnia). 

OLIMPIA
STATISTICA
GINTRA
5
Goluri marcate
0
28
Suturi la poarta
3
17
Suturi pe poarta
0
12
Faulturi comise
18
1
Cartonase galbene
1
0
Cartonase rosii
0
1
Lovituri de pedeapsa
0
8
Lovituri de la colt
0
Minute de prelungire: 8 (R1:3, R2:5)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu