"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 1 august 2011

Sibiul declanseaza revolutia la Astra, dupa un meci condus de Radu Petrescu

Vointa Sibiu a castigat surprinzator la Poiesti, declansand  o adevarata revolutie in tabara Astrei, daca tinem cont de declaratia patronului echipei. Acesta din urma pare hotarat sa dea afara tot staful tehnic, in frunte cu antrenorul Tibor Selymes, dar si o parte dintre jucatori. Ramane de vazut ce se va intampla in zilele urmatoare.

Revenind la joc, nu prea am ce povesti, deoarece a fost unul modest, cu putine faze de poarta, spre deziluzia celor maxim 1000 de spectatori prezenti in tribune. Totusi, victoria oaspetilor mi s-a parut a fi una meritata, macar prin daruirea de care au dat dovada. In antiteza, m-a surprins apatia gazdelor. Degeaba se agita Selymes pe marginea terenului, jucatorii parca erau legati de picioare…

Spectacolul a fost salvat de golul lui Iulian Popa (41’), venit in urma unui lob perfect de la marginea suprafetei de pedeapsa.

Partida a fost condusa bine de catre bucurestenii Radu Petrescu (foto), Andrei Constantinescu si Valentin Avram. Centralul a acordat 5 cartonase galbene (2 gazdelor - 3 oaspetilor), in timp ce asistentii au semnalizat 7 ofsaiduri - 4 Constantinescu, 3 Avram. Astra a fost sanctionata de 4 ori, iar Vointa de 3.

Radu Petrescu a mai fost ajutat de colegii sai si in alte 4 situatii in care acestia au sanctionat faulturile petrecute in zona lor - de 3 ori Andrei Constantinescu si o data Valentin Avram.

Ceilalti oficiali au fost: Viorel Cojocaru (rezerva) Vali Ionita (observator de arbitri), Daniel Florea (observator de joc) si secretarul LPF, Valentin Alexandru (supervisor).

Voi reveni cu o galerie foto de la acest joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu