"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 25 august 2011

Tudor si Hategan arbitreaza astazi in Europa League / Vezi meciurile si colegii de brigada

La fel ca si saptamana trecuta, cand s-a disputat mansa I din play-off-ul Europa League, Romania are din nou doua brigazi delegate de catre UEFA, de data aceasta in mansa secunda a aceleiasi competitii.

Alania Vladikavkaz (Rusia) - Besiktas (Turcia) si Sporting Lisabona (Portugalia) - FC Nordsjælland (Danemarca) sunt partidele pe care le vor conduce astazi Alexandru Tudor (foto-dreapta), respectiv Ovidiu Hategan (foto-stanga).

La meciul de pe “Republican Stadium Spartak”, din Vladikavkaz, centralul bucurestean va fi ajutat de catre Cristian Nica (Ploiesti), Aurel Onita (Constanta) si rezerva Radu Petrescu (Bucuresti). Ora de incepere este 20:00 (21:00 locala). In tur au castigat turcii cu 3-0.

Ca fapt divers, saptamana trecuta, Alexandru Deaconu a oficiat tot in Rusia, jocul dintre  Lokomotiv Moscova si Spartak Trnava (Slovacia), incheiat cu victoria gazdelor, scor: 2-0.

In Portugalia, alaturi de Hategan (Arad) se afla: Ionel Popa (Pascani), Octavian Sovre (Oradea) si Istvan Kovacs (Carei).

Sporting - Nordsjælland se va disputa pe stadionul “Jose Alvalade”, din Lisabona, cu incepere de la ora 22:15 (21:15 locala). In tur a fost 0-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu