"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Debut in forta pentru Gabriela Dananae: 3 meciuri internationale in 20 de zile!


Craioveanca la origine, dar domiciliata in Bucuresti de cativa ani, Gabriela Dananae (foto) debuteaza astazi, la linie, la un meci international.

Ea face parte din brigada Cristinei Dorcioman, care va conduce partida Austria - Cehia, din preliminariile EURO 2013 (Grupa 7). La cealalta linie se va afla Monica Rigo, rezerva fiind austriaca Agnes Sirrka Prammer.

Meciul este programat la ora locala 17:00 (18:00 in Romania), pe stadionul “Vocklabruck”, din localitatea cu acelasi nume.

Desi nu se afla pe lista FIFA, Gabriela Dananae a mai fost delegata de catre CCA la alte doua jocuri internationale in umatoarea perioada. Practic, va oficia la 3 meciuri in 20 de zile! In aceste conditii, mai mult ca sigur ea va fi principala candidata la locul ramas liber pe lista FIFA dupa retragerea surprinzatoare a Irinei Mirt.

Celelalte doua partide se vor disputa in grupele Women's Champions League. Prima va fi Bristol Academy - Voronezh, pe 29 septembrie, cu Cristina Babadac la centru, iar urmatoarea: Brøndby - Standard, pe 6 octombrie. La acesta din urma arbitru va fi  Cristina Dorcioman, in timp ce, la ambele jocuri, la cealalta linie se va afla Carmen Neagu. 

Sursa foto: Liga2.ro

5 comentarii:

  1. Vorbind despre nominalizarile pentru Lista FIFA 2012, stie cineva care sunt numele propuse de Romania pentru arbitri, asistenti, femei si futsal?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Nu cred ca vor fi mari schimbari: probabil Radu Petrescu in locul lui Augustus Constantin si Gabriela Dananae in locul Irinei Mirt. La futsal nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca Avram a reusit sa-l puna pe lista Lista FIFA si pe cel de-al doilea fiu, Valentin, ca asistent, in locul lui Popa. De asemenea, Vadan s-ar putea sa nu mai arbitreze futsal. Are cineva mai multe informatii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi s-a confirmat oficial ce am spus mai sus, anume ca Avram si-a pus si al doilea fiu pe Lista FIFA. Un alt zvon este ca un alt fost asistent, Constantinescu, a dat puternic din coate ca sa-l sacrifice pe Vidan pentru fiul sau... Curat murdar! :)
    Astea sunt subiecte importante de discutat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ti se pare corect sa fie dananae in locul irinei?sint alte fete inaintea ei,nu sint stagiare,invata si alearga mai bine ca ea

    RăspundețiȘtergere