"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 13 septembrie 2011

Uitati de “jihaduri si masacre”! Asta-seara se da startul fotbalului adevarat / Martin Atkinson fluiera Barcelona-Milan


Incepand de asta-seara se da startul fotbalului adevarat. Macar pentru doua ore vom putem uita de Dinamo, Vaslui, Rapid, Steaua si de “marile” lor dispute. Si nu ma refer neaparat la cluburile respective cat la patronii, actionarii, creditorii sau diversii “oameni de fotbal” care graviteaza in jurul acestora. Adica la aceia care fac “vocalize” etapa de etapa, amenintand ca declanseaza “jihaduri si masacre”… fara numar, fara numar. Dar, sa-i lasam cu ale lor si sa ne bucuram de specatacol! 

La ora 21:45 englezul Martin Atkinson (40 ani) are onoarea de a fluiera startul celui mai asteptat joc din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor: Barcelona - Milan. Ce meci! Si-l putem urmari cu totii in direct la TVR.

Asistentii Michael Mullarkey si Peter Kirkup, aditionalii Mark Clattenburg si Andre Marriner, respectiv rezerva Michael Jones vor imaparti cu Martin Atkinson bucuria de a se afla printre stelele de pe Camp Nou, cel mai mare stadion din Europa. Nu mai putin de 99.354 locuri numara arena din Barcelona. Impresionant, nu?

Sa mai spunem ca cele doua echipe fac parte din grupa H, alaturi de Bate Borisov si Viktoria Plzen.

Va urez vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu