"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Imagini cu Draganescu, Nica si Dumitru de la Astra-Milsami Orhei / Sa radem cu “profesionistii” gazdelor :)


Ieri, Astra a intalnit, intr-un meci amical, ocupanta locului 5 din campionatul Moldovei,  Milsami-Ursidos Orhei. Pe banca fratilor de peste Prut se afla Gabi Stan, fost antrenor al echipei din cartierul ploiestean “9 Mai”.

Partida a fost oficiata de catre Mugurel Draganescu (Breaza), Cristian Nica, Valentin Dumitru si rezerva Radu Danielenco (Ploiesti).

Disputat pe terenul de langa cimitirul “Bolovani”, jocul s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor: 1-0. Pe langa golul marcat de catre Bogdan Rusu ar mai fi de remarcat eliminarea capitanului oaspetilor, in urma primirii celui de-al doilea avertisment.

Ca fapt divers, de la statia de amplificare am fost anuntati ca la linia 2 se afla… Ciprian Geambazu, iar rezerva este… Mihai Amoraritei. Primul era in drum spre Mangalia, unde astazi a oficiat la partida dintre Callatis si Otopeni (Liga2, scor: 2-0), in timp ce al doilea se afla la stadionul “Ilie Oana”. Peste doua ore el fluiera startul partidei amicale dintre Petrolul si Chiajna (scor: 1-1)!! Ca tacamul sa fie complet, si cel care a scris cronica meciului , postata pe situl oficial al clubului, i-a mentionat tot pe Geambazu si Amoraritei in locul lui Dumitru, respectiv Danielenco! Profesionisti, nu gluma!

Si inca una, de final. Ajuns la arena cu putin timp inaintea inceperii jocului am avut de infruntat cerbicia unuia dintre cei de la firma de paza. Omul nu vroia sa ma lase sa intru cu camera foto, pentru ca asa stia el… “parca nu era voie cu astfel de aparate”. Dupa lungi parlamentari am reusit sa-l conving sa-si calce pe inima si sa-mi permita intrarea pe stadion.

PS: Un pont pentru cei de la Astra - intre Geambazu si Amoraritei, respectiv Dumitru si Danielenco exista o diferenta evidenta - la nivel de… podoaba capilara. Primii o au, cei din urma si-au cam pierdut-o! :)

Un comentariu:

  1. Capitanul la Milsami este Adrian Sosnovschi care foarte "iubeste" pe arbitrii Moldoveni

    RăspundețiȘtergere