"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 29 decembrie 2011

Clasificarea arbitrilor FIFA romani in Europa/Avem doua fete in Elite

 
Asa cum spuneam si in materialul precedent, zilele trecute UEFA a actualizat cele 5 categorii in care a impartit arbitrii (barbati) cu ecuson FIFA din Europa. Este vorba despre Elite, Elite Development, First, Second si Third. De asemenea, si la fete au fost cateva modificari. Pe langa actualizare, s-a redus la 15 numarul de arbitri din Elite si a aparut grupa Elite Development. Astfel, fetele vor fi impartite, la fel ca si baietii, in 5 categorii.

Ca si in vara, Romania nu va avea reprezentanti in primele doua grupe la nivelul barbatilor, pentru urmatoarele sase luni. In schimb va avea cate trei in First Class si Second Class. Cel de-al saptelea se afla in ultima grupa, el fiind nou intrat pe lista FIFA. Este vorba despre Radu Petrescu, cel care il va inlocui pe Augustus Constantin, incepand cu 1 ianuarie 2012.

Iata categoriile din care vor face parte arbitrii internationali din tara noastra, pana in vara anului viitor, atunci cand va avea loc o noua actualizare:

First: Cristian Balaj, Ovidiu Hategan, Alexandru Tudor
Second: Marius Avram, Alexandru Deaconu, Istvan Kovacs
Third: Radu Petrescu

In privinta fetelor Romania sta mult mai bine. Dintre cele patru purtatoare ale ecusonului FIFA doua se afla in Elite. Adica printre cele mai bune din Europa!

Elite: Teodora Albon, Cristina Dorcioman (foto)
First: Cristina Babadac
Third: Cristina Bujor

Voi reveni, intr-un alt material, cu lista completa a tuturor arbitrilor din Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu