"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Florin Caramavrov, despre arbitraj si “coruptia din Liga I”

De foarte multi ani fotbalul romanesc este macinat de tot felul de scandaluri, in care au fost implicati si arbitri, din pacate. Cu sau fara vina lor. Ca se fac greseli nu poate nega nimeni, problema este ca toate sunt considerate ca fiind intentionate. De catre cine? E suficient sa deschidem televizorul sau sa accesam un site de sport…

Mediatizarea excesiva a acestor greseli nu face decat sa ascunda adevaratele probleme ale fotbalului romanesc. Pe care multi le stiu, dar se fac ca ploua, in functie de interes!

Ca sa n-o mai lungesc, am gasit astazi, pe site-ul ProSport, un material excelent al lui Florin Caramavrov (foto), redactor sef adjunct al publicatiei respective.

“Arbitrajul a devenit marea problemă a fotbalului românesc. Cluburile sunt atât de bine organizate încât transferă jucători ca să le facă în ciudă adversarelor, nu neapărat că ar avea nevoie de ei. S-a rezolvat şi problema juniorilor, unde vor fi aduşi fraţii arbitrilor străini care vor oficia în Liga I. Că şi la juniori, tot asta e problema, arbitrajul, nicidecum faptul că sunt băgaţi în echipă jucători pe şpăgi, nici faptul că antrenorii de la acest nivel sunt prost plătiţi şi nici că nu intră vreun leu din drepturile de televizare sau de oriunde şi spre acest sector. Faptul că micuţii sunt trimişi să se antreneze prin baze dezafectate, fără vestiare, fără gazon nu contează absolut deloc.” Cititi continuarea aici - este foarte interesanta.

Marea actiune “Vrem arbitrii straini!” se va intoarce impotriva celor care au declansat-o. Pentru ca oamenii nu pot fi pacaliti la nesfarsit!


Va recomand sa cititi si:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu