"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 10 ianuarie 2012

SCANDALOS | Barcelona apara arbitrul care i-a refuzat victoria dupa un “hent flagrant”

De-a dreptul incredibil, socant si scandalos comportamentul celor de la Barcelona, dupa remiza cu Espanyol. De la presedinte pana la jucatori, acestia au dat cateva declaratii de neinchipuit, avand in vedere faptul ca au pierdut doua puncte “de aur” in lupta pentru titlu. In urma rezultatului de pe terenul rivalilor din oras (1-1), “extraterestrii” s-au departat la 5 puncte de prima pozitie a clasamentului, ocupata de catre Real.

In loc sa-l faca "nenorocit, bandit sau hot ordinar" pe centralul Turienzo Alvarez, cel care le-a refuzat un penalty clar ca lumina zilei, dupa un “hent flagrant” al lui Raul Rodriguez, Rosell, Guardiola (foto: sportsencounter.com) sau Pique i-au luat apararea “omului negru”! Ar mai fi de notat si ca faza se petrecuse in minutele de prelungire ale jocului. Deci, Espanyol nu mai avea timp sa egaleze! O atitudine de neconceput a spaniolilor. De neconceput in... minunata noastra tara!

Cititi si va minunati ce declaratii "ametitoare" au dat dupa meci, conform gsp.ro, care citeaza presa spaniola! 

Josep Guardiola: "Trebuie sa trecem peste astfel de momente. O echipa ca Barcelona nu poate sa dea vina pe arbitraj. Nu putem controla deciziile arbitrilor, putem doar sa muncim mai mult, sa ne imbunatatim jocul si sa corectam greselile comise. Asa am procedat mereu, asa vom proceda si de acum inainte"

Gerard Pique: "A parut ca a fost penalty, dar arbitrul avea multi jucători in fata si poate nu a putut vedea bine faza. Oricum, nu are rost sa mai vorbim despre asta. Nu a dat penalty, asta e."

Pedro Rodriguez: "Am sutat spre poarta, dar totul s-a petrecut foarte rapid, parea ca Raul a atins mingea cu mana. Pacat că arbitrul nu a fluierat penalty."

Dani Alves: "E meritul adversarilor si e vina noastra. Cand nu castigi esti foarte suparat, dar e parte din fotbal."

Sandro Rosell, preşedintele campioanei Spaniei: "Asta e fotbalul, cel care ia deciziile este arbitrul. Dacă el nu a dat lovitură de la 11 metri  nu e penalty. Eu vad doar ceea ce fluieră arbitrul."

Cei de la GSP se intrebau daca ar fi posibila o astfel de atitudine si in Liga I... Eu nu prea cred, in viitorul apropiat. Poate peste ani...  Voi ce credeti?

PS: O parte a oamenilor de fotbal din Romania vor arbitri straini in Liga I. Avem dreptul si noi sa cerem patroni, presedinti, antrenori si fotbalisti straini?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu