"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 17 ianuarie 2012

VIDEO | Inter castiga derby-ul cu Milan, dupa ce i s-a anulat un gol valabil. Mai vreti arbitri straini?

In timp ce la noi continua isteria aducerii arbitrilor straini, in campionatele cu fotbal adevarat greselile apar parca pe banda rulanta. Doar ca sunt tratate cu totul altfel decat o fac “atotstiutorii” mioritici.
Spania, Anglia, Franta sau Italia au problemele lor, insa accepta faptul ca greselile fac parte din joc. Ca si arbitrii sunt oameni, la fel ca jucatorii, ca antrenorii sau ca oricare alt participant la spectacolul sportiv. Nu-i iau in brate pe arbitri, presa ii critica, dar nu are atat material ca in Romania. Pentru ca patronii de acolo stiu exact care este rolul lor in fotbal. Nu fac turul televiziunilor, de dimineata pana seara, si nu dau “bombe” de presa, la foc automat. Dar este vorba despre cu totul alta cultura, alti oameni, alta civilizatie…
In “Derby della Madonina”, Inter-ul lui Chivu a castigat cu scorul de 1-0 (Diego Milito, foto: soccerhairstyles.com), pe “terenul lui Milan”. Adica Milanul a fost gazda, pentru ca ambele echipe isi disputa meciurile pe acelasi stadion. Am facut precizarea in ideea ca poate exista cineva care nu stie acest amanunt.

In primele minute ale partidei, oaspetii au reusit sa inscrie un gol perfect valabil, anulat eronat, pe motiv de ofsaid. Si n-au parasit terenul de joc. Au ramas, au muncit si au castigat meritat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu