"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 11 februarie 2012

Bogdan Sorescu va oficia la finala Campionatului European de futsal

 

Dupa ce a arbitrat semifinala Campionatului European de futsal dintre Rusia si Croatia, castigata de catre fosta tara sovietica (scor: 4-2), arbitrul roman Bogdan Sorescu a fost desemnat, de catre UEFA, sa oficieze si la finala competitiei. Rolul sau va fi acela de cronometror. Interesant este ca el a fost delegat - ca al treilea oficial - si la finala mica.


Ambele partide se vor disputa asta-seara. Meciul pentru locurile 3-4, in care tara gazda a turneului final - Croatia -  va intalni Italia, este programat primul, de la ora 19:30 (ora Romaniei). Arbitru principal a fost desemnat spaniolul Fernando Lumbreras, iar secund - rusul Ivan Shabanov. Rolul cronometrorului il va indeplini portughezul Eduardo Fernandes Coelho.
Finala mare, dintre Rusia si Spania, va incepe la ora 22:00, si va fi condusa de perechea Danijel Janosevic (Croatia) - Francesco Massini (Italia). Al treilea oficial va fi portughezul Eduardo Fernandes Coelho.
Cele doua finale vor putea fi urmarite, in direct, pe Eurosport.

2 comentarii:

  1. dece nu ati scris ca in finala mica Sorescu a fost al treilea arbitru si in finala mare a fost cronometror?
    nu este roman de al nostru?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Draga domnule (doamna, domnisoara) Anonim... m-ati blocat cu aceasta intrebare, pentru ca nu stiu daca este o gluma sau ceva serios!! Poate nu ati citit cu atentie textul, pentru ca acolo scrie clar, chiar la inceput, ca "arbitrul roman Bogdan Sorescu a fost desemnat, de catre UEFA, sa oficieze si la finala competitiei. Rolul sau va fi acela de cronometror. Interesant este ca el a fost delegat - ca al treilea oficial - si la finala mica." Asa ca nu inteleg ce vreti sa spuneti?! Tocmai pentru ca este roman de-al nostru am si scris despre parcursul sau la acest turneu final! Care a fost unul excelent, din punctul meu de vedere. Sa speram ca vom mai avea ocazia sa vorbim despre astfel de performante!

    PS: Vedeti si celelalte materiale despre prezenta lui Bogdan la EURO 2012:

    http://scoaladearbitri.blogspot.com/2012/02/futsal-bogdan-sorescu-va-arbitra-una.html

    http://scoaladearbitri.blogspot.com/2012/02/rusia-prima-finalista-ce-de-futsal-dupa.html

    http://scoaladearbitri.blogspot.com/2012/02/euro-2012-futsal-spania-invins-slovenia.html

    http://scoaladearbitri.blogspot.com/2012/01/un-arbitru-roman-fluiera-startul.html

    RăspundețiȘtergere