"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 8 februarie 2012

CCA a publicat noi detalii despre infiintarea PFA

Comisia Centrala a Arbitrilor a venit cu noi detalii despre infiintarea PFA. Vedeti mai jos ce acte sunt necesare si pasii care trebuie urmati pentru a putea deveni persoana fizica autorizata.

PASUL I  - ACTE NECESARE:

1. carte de identititate (copie xerox şi originalul);
2. copie xerox după ultimul act de studii (diplomă BAC sau diplomă de licenţă sau diplomă de master);
3. carnet de arbitru  (copie xerox şi original);
4. adeverinţă de la AJF / AMFB din care să reiasă că a fost absolvită şcoala în urma căreia a obţinut calitatea de arbitru de fotbal;
5. contractul de vânzare-cumpărare ( în original) şi o copie legalizată la notar a contractului de vânzare-cumpărare a imobilului în care se va desfăşura activitatea;
6. contract de comodat (nu trebuie facut neapărat la notariat);
• dacă sediul este proprietate personală, întocmiţi un contract de comodat (Dvs. Persoană fizică şi Dvs. Ca persoană fizică autorizată);
• daca apartamentul/imobilul nu este proprietate personală, se încheie un contract de comodat cu proprietarul imobilului respectiv.
7. Dacă imobilul în care urmează să se desfăşoare activitatea este apartament sau casă cu pereţi comuni cu alte imobile, trebuie completată fişa 11-10-160 ASOCIATIA DE PROPRIETARI/LOCATARI. Această fişă va fi completată, semnată şi ştampilată de preşedintele sau administratorul Asociaţiei de proprietari. De asemenea, va fi semnată de vecinii (pe plan orizontal şi pe plan vertical) care au perete comun cu apartamentul/casa în care se va desfăşura activitatea.
8. Dosar plic cu şină.

PASUL II

NOTĂ! Toate celelalte acte vă vor fi puse la dispoziţie la sediul Registrului Comerţului şi le veţi completa şi semna în faţa funcţionarului. Cand dosarul este complet, funcţionarul vă trimite să plătiţi şi taxa pentru înfiinţare PFA (variază de la un judeţ la altul – între 200-300 lei).
    
PASUL III

De regulă, înfiinţarea PFA durează 3 zile. Veti merge personal sa ridicati actele care atestă că sunteţi PFA.

Pentru alte detalii si formulare, dati click aici.

Va reamintesc cine sunt cei care trebuie sa se declare persoane fizice autorizate: arbitrii si arbitrii asistenţi din Lotul National, Liga 3 şi observatorii de arbitri din Liga 1, 2, 3, arbitrii si arbitrii asistenţi din Lotul Liga 4, care sunt delegaţi la jocuri organizate de FRF, arbitrii şi observatorii de arbitri de la Fotbal în sală (Liga 1 şi 2 )/fotbal feminin (Liga 1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu