"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 12 februarie 2012

FARA COMENTARII | Stiri din presa (1)

 
Stirile de mai jos sunt preluate din presa sportiva. Va las sa le cititi, abtinandu-ma sa fac vreun comentariu…

1. Antrenorul formaţiei FC Braşov, Marius Şumudică, a bruscat un arbitru asistent în finalul partidei amicale pe care echipa sa a cîştigat-o cu Ujpest, scor 3-2.

Tehnicianul a protestat faţă de minutele de prelungire dictate de centralul partidei, iar în momentul în care arbitrul asistent i-a arătat cronometrul l-a apucat de mînă împingîndu-l. Şumudică l-a înjurat pe arbitru, cei doi fiind aproape de a se lua la bătaie. Ei au fost despărţiţi de ceilalţi membri ai stafului tehnic al echipei braşovene. Sursa+foto: GSP.

2. Recunoscut pentru felul în care acuza arbitrajele atunci când antrena în Liga I, Dan Petrescu a fost dat în vileag de un fost coleg de la Sheffield Wednesday, Mark Bright, care a dezvăluit cum românul l-a sfătuit să încerce să obţină mai multe penalty-uri aruncându-se în careu:

 "Jucătorii străini au introdus simulările în fotbalul englez, dar jucătorii britanici au perfecţionat metoda. Când jucam la Sheffield, colegul meu, Dan Petrescu, mi-a spus că nu obţinem suficiente penalty-uri şi că ar trebui să cad mai mult, atacant fiind. Dacă mă brusca cineva, da, cădeam, însă nu aveam de gând să mă arunc aiurea." Sursa: Prosport.

3. … Becali a sărit în atenţia britanicilor cu faptul că are cel mai prezent nume între paginile publicaţiilor din România, dar şi cu faptul că Gigi e cel mai "chiulangiu" europarlamentar: "Patronul Stelei şi-a câştigat locul de cea mai populară celebritate din România, cu 526 de ştiri scrise despre el în ultima lună, fiind înaintea modelului Playboy Bianca Drăguşanu. O altă recentă 'Gigi news': "A fost declarat cel mai indolent membru al Parlamentului European, lipsind în 74 la sută dintre şedinţe de când a fost ales în 2009, în baza unei reforme extremiste de dreapta anty-gay, fiind plătit pentru activitate cu 90.000 de euro anual".

225.000 de euro a câştigat Gigi Becali până acum de la Parlamentul European, din care doar aproximativ 55.000 de euro au fost câştigaţi la "faţa locului". Sursa: Prosport.

4. Lacina Traore, atacantul lui Kuban Krasnodar, a vorbit despre perioada petrecută în România şi de ce a fost benefic transferul său de la CFR Cluj.
"După 2-3 ani în România e bine să pleci afară dacă vrei să ajungi mare. Transferul la Kuban m-a ajutat foarte mult”. Sursa: GSP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu