"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 18 martie 2012

Augustus Constantin a arbitrat Petrolul - U Cluj 2-2 / Ultimul joc fara suporteri


1486 de femei si copii s-au aflat sambata pe stadionul “Ilie Oana”, la partida dintre Petrolul Ploiesti si Universitatea Cluj. Printre acestia si vreo 15 clujence, venite impreuna cu profesoara lor, pentru a-si incuraja favoritii. A fost ultimul joc al gazdelor fara galerie si suporterii de gen masculin, dupa incidentul petrecut la meciul cu Steaua, din turul campionatului. Ciudata coincidenta - suspendarea stadionului a expirat exact dupa partida contra noii echipe a lui George Galamaz, nefericita victima din toamna trecuta.

Jocul a fost condus de valceanul Augustus Constantin (foto), ajutat la cele doua linii de margine de catre Valentin Avram (Bucuresti) si Petruta Iugulescu (Targoviste). Aceasta din urma, intoarsa recent din Portugalia, acolo unde a participat la “Algarve Cup”. Al patrulea oficial a fost Andrei Antonie, iar observator de arbitri - Ion Muresan (ambii din Capitala). Paul Cazan (Bucuresti) s-a ocupat de organizarea jocului din partea LPF.

De trei ori s-a aratat cartonasul galben, de doua ori gazdelor si o data oaspetilor. Universitatea Cluj a beneficiat si de o lovitura de pedeapsa, transformata de catre Adrian Cristea (min 89). Ceilalti marcatori au fost: Daniel Oprita (40’) si Monsef Zerka (71’) pentru Petrolul, respectiv Gheorghe Grozav (58’) pentru Cluj.

Voi reveni cu o galerie foto de la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu