"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 16 martie 2012

Metalist Harkov a produs surpriza intr-un meci condus de Hategan


30.000 de greci au plecat dezamagiti de pe stadionul "Georgios Karaiskakis" din Pireu, dupa ce echipa lor favorita, Olympiacos, a fost eliminata surprinzator din Europa League. Asta desi in primul tur castigase in Ucraina, cu 1-0, acelasi rezultat inregistrandu-se si in minutul 80 al mansei secunde. 

Dupa ce Marcano (15') a deschis scorul pentru gazde, oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul prin Villagra (81’) si Devic (86’), obtinand o calificare la care poate doar cei mai fanatici suporteri mai vizau. Ba chiar si-au permis sa rateze si o lovitura de pedeapsa, in minutul 77, prin marcatorul golului victorios.

Asa cum ati putut afla de pe blogul nostru, partida Olympiacos Pireu - Metalist Harkov (scor: 1-2) a fost condusa de o brigada din Romania, in frunte cu Ovidiu Hategan (foto). La liniile de margine s-au aflat asistentii: Zoltan Szekely si Octavian Sovre, in timp ce la liniile de poarta au vegheat aditionalii: Alexandru Tudor si Cristian Balaj. Sebastian Coltescu a fost cel de-al patrulea oficial, iar Iuri Baskakov (Rusia) - observator de arbitri.

40 de faulturi a fluierat centralul aradean (18-22), acordand si 7 cartonase galbene (3-4). Asistentii au indicat 11 lovituri de la colt (5-6), semnalizand si 3 ofsaiduri (1-2).

Sursa foto: uefa.com

Un comentariu:

  1. Bravo Ovidiu,in doi ani de zile arbitrezi si o finala nu doar sfert.Prestatie foarte buna avuta de toata brigada la acest meci.Bravo domnilor!

    RăspundețiȘtergere