"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 26 aprilie 2012

Diana Florea, cea mai buna jucatoare a partidei CS Brazi-Navobi Iasi 1-1


Arbitru asistent in cadrul CJA Prahova (Liga 4), Diana Florea este considerata una dintre cele mai valoroase jucatoare ale CS Brazi, ea fiind titulara incontestabila inca de la infiintarea echipei aflata pe locul 2 in Seria Est. Evoluand pe postul de fundas central, a fost singura care a bifat toate minutele in turul actualului campionat.

Conform ziarului Prahova, Diana (20 ani) a fost cea mai buna jucatoare a partidei de pe teren propriu contra celor de la Navobi Iasi. Disputat duminica, in cadrul etapei a XIV-a a Ligii I de fotbal feminin, meciul s-a incheiat cu scorul de 1-1, in conditiile in care gazdele au ratat doua lovituri de pedeapsa.

Jocul a fost condus de o brigada prahoveana alcatuita din Florin Ionescu, Roxana Banaseanu si Adrian Nita (toti - Liga 3).

Din lotul gazdelor mai fac parte alte doua fete care practica arbitrajul: Gabriela Bucur (arbitru) si Madalina Craciun (asistent). Duminica a evoluat doar prima, cea din urma fiind delegata la un joc de juniori.

Cele trei fete, alaturi de Roxana Banaseanu, au participat saptamana trecuta la cursul de instruire pentru arbitri si arbitri asistenti femei din ligile 3 si 4, organizat, la Calimanesti (Valcea), de catre CCA.

O fata deosebita, de un bun simt iesit din comun… cea mai constanta, serioasa si utila jucatoare a echipei din Brazi”, spunea despre Diana un apropiat al echipei din comuna prahoveana, intr-un comentariu la interviul pe care tanara “arbitra” l-a acordat blogului nostru, la inceputul acestui an.

Va recomand sa cititi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu