"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 3 aprilie 2012

OPINIE | Acuzat de Gigi Becali, Cristi Balaj l-a actionat in judecata: “Ii cer lui Becali sa demonstreze ca nu a mintit”


Obisnuit sa jigneasca in fel si chip arbitrii, fara sa pateasca nimic, unul dintre “salvatorii fotbalului romanesc”, fara de care acesta s-ar fi scufundat probabil odata cu planeta prietenului sau, a fost actionat in instanta de catre Cristi Balaj (foto). Centralul baimarean, care este si prim-vicepresedinte al SAFR, a reactionat astfel la aiuritoarele acuze aduse de catre evlaviosul din Pipera. Nu le mai reamintesc pentru ca n-are sens... Atotstiutorul, cel care este peste tot si in toate (a se citi posturi tv si ziare), spune vrute si nevrute, pentru ca mai apoi sa declare nonsalant ca a glumit. Iar cei care ar trebui sa-l judece se fac mereu ca ploua. Dar cine stie, poate chiar o ploua cu… Insa nu-i treaba noastra sa ne dam cu parerea despre “milioanele, milioanele” lor, facute toate in mod “corect si cinstit”.

Am mai spus-o si cu alte ocazii - e clar ca arbitrii gresesc si vor mai gresi, asa cum se intampla peste tot in lume. Doar ca in timp ce unii cauta tot felul de metode sa imbunatateasca calitatea arbitrajelor, altii plang ca niste copii dupa… “butoanele” pierdute.

“Ma deranjeaza ca pentru oamenii din Romania sunt mai interesante aceste picanterii neesentiale. Important este procesul si ca aceasta persoana sa demonstreze ca nu a minit, este vorba de onoare. La primul proces nu l-am lasat sa-mi plateasca nici cheltuielile de avocat. […] Un astfel de proces face parte dintr-o stare de normalitate. Unii oameni au impresia ca pot face tot ce doresc. Suntem oameni, avem greselile si pacatele noastre, dar atunci cand vine vorba de arbitraj, Cristian Balaj nu este de vanzare. Lipsa de reactie a comisiilor de disciplina a creat oameni care au impresia ca isi pot permite orice, oameni care apar in stengoramele procurorilor si oameni din cauza carora ne este rusine tuturor sa iesim in lume.”, a declarat Cristi Balaj in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Executii in direct”. Vezi aici ce a mai spus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu