"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 29 mai 2012

Arbitrul asistent FIFA Petruta Iugulescu, interviu pentru site-ul CCA


Selectionata recent pentru turneul final al Campionatul Mondial de Fotbal Feminin - junioare sub 20 de ani (Japonia - 2012), targovistenca Petruta Iugulescu a fost o prezenta constanta la jocurile din prima liga in returul campionatului recent incheiat.

In varsta de 32 de ani, a primit ecusonul de arbitru in 2000, iar in 2006 a ajuns pe lista asistentilor FIFA. In palmares are deja doua finale de Campionat European - junioare sub 17 ani (2008, Nyon/Elvetia), respectiv sub 19 ani (2010, Scopje/Macedonia). Anul trecut a participat la Runda Finală de Calificare pentru Jocurile Olimpice - zona asiatică (China), iar la inceputul lui 2012 la ALGARVE CUP - traditionalul turneu de fotbal feminin din Portugalia.

Absolventa a Facultatii de Teologie Ortodoxa, Petruta este profesoara de limba şi literatura romana la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Targoviste. Pasionata de lectura, este casatorita cu arbitrul de “Lot National” Ionut Iugulescu si are o fetita - Gabriela Teodora.

Zilele aceastea, tanara “asistenta” a acordat un interviu foarte interesant site-ului Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe care va recomand sa-l cititi aici.

Printre altele, veti afla detalii despre debutul sau in prima liga, despre ce spun elevii si colegii de la liceu referitor la activitatea sa, precum si impresiile cu care s-a intors din Portugalia, de la “Algarve Cup”.


“Cred că participarea noastră la acest turneu final de junioare e un pas spre alte competiţii FIFA. Depinde numai de noi! Am înţeles un lucru important din experienţa trăită la Algarve Cup: lucrurile durabile se construiesc treptat, fără grabă. Temelia trebuie să fie solidă!”  - Petruta Iugulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu