"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 24 august 2012

CONCURS | ATENTIE! Cateva precizari importante / Doar astazi mai puteti raspunde la primele intrebari


Iata ca prima etapa a concursului organizat in perioada 20 august - 7 septembrie 2012, de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, se apropie de final. Astazi este ultima zi in care mai puteti posta raspunsurile la primele doua intrebari, pana la ora 23:59 (o puteti face dand click aici).

In urma unor mesaje pe care le-am primit, revin cu cateva precizari. In primul rand, va rog sa cititi cu atentie regulamentul. Tocmai pentru a evita nelamuririle, l-am lasat chiar pe pagina unde afisez intrebarile si unde trebuie sa postati raspunsurile (click aici).

La punctul 7, se spune ca Inscrierea se face pe baza unui mail trimis la adresa scoaladearbitri@gmail.com. In acesta trebuie sa treceti numele vostru real si localitatea de unde sunteti, precum si “nickname”-ul sub care veti raspunde la intrebari.”
Mail-ul il trimiteti o singura data, pentru toata perioada concursului. Nu este nevoie sa trimiteti si raspunsurile pe mail. Raspunsurile le postati, pana in ziua de vineri a saptamanii respective, la rubrica de comentarii de la pagina unde sunt publicate intrebarile, conform punctului 3 din regulament (click aici).

Comentariile voastre (raspunsurile) nu vor aparea imediat ce le-ati trimis. Asa cum scrie la punctul 8, le voi publica “In sambata/duminica de dupa fiecare etapa” impreuna cu “nickname”-ul fiecaruia.

ATENTIE! Atunci cand postati comentariul, la final, trebuie sa va apara un mesaj de genul “Comentariul tau va fi publicat dupa aprobare”. Daca nu apare un astfel de mesaj, insemna ca nu ati parcurs toti pasii, comentariul nefiind trimis.

In speranta ca am lamurit unele neclaritati, va urez succes!

Un comentariu: