"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 24 august 2012

INCREDIBIL | Joc oprit definitiv pentru ca medicul era beat!! / S-a intamplat in Romania


Henry nu a mai putut fi salvat (foto: gsp.ro)
Este de-a dreptul incredibil cate surprize ne ofera fotbalul din Romania. Din pacate, multe… mult prea multe, neplacute! Amintiti-va doar de moartea recenta a jucatorului Deltei Tulcea,  Chinonso Ihelwere Henry…

Am jucat si arbitrat destui ani la nivel de judet, dar n-am intalnit sau auzit de un caz precum cel descris mai jos. Bine, nu spun ca nu mai exista si asistenti medicali, pentru ca medicii apar mai rar pe la esaloanele inferioare, care mai beau cate o bere inainte de joc. Asa cum fac si multi dintre “fotbalistii” de la acest nivel. Dar, una-i o bere si alta-i o lada! Evident ca alcoolul nu este permis, indiferent de cantitate, insa multe nu sunt permise in fotbalul mic… Totusi, ma gandesc mereu cat de inconstienti pot fi unii. Indiferent ca sunt oficiali, jucatori sau medici, se ghideaza dupa principiul ca “merge si asa”, pana se intampla cate o tragedie. Pe care o uita repede, luand-o de la capat. Pentru ca, evident, mortu-i vinovat mereu! N-are rost sa ne mai intrebam ce s-ar fi intamplat in cazul unei accidentari grave, care necesita prezenta de spirit a “medicului”. Nu ne ramane decat sa ne bucuram ca de data asta n-a mai murit nimeni.

Saptamana trecuta, in chiar prima etapa a Ligii a IV-a din judetul Hunedoara, partida dintre Aurul Certej si Gloria Geoagiu a fost oprita definitiv, in minutul 87, din cauza faptului ca doctorul gazdelor nu mai putea asigura asistenta medicala. Desi oficialii din Certej au sustinut, la fel ca si medicul, ca acestuia i s-a facut rau din cauza caldurii, “în rapoartele de joc ale arbitrului şi observatorului s-a consemnat că doctorul miroasea a băutură. Mai mult, o parte dintre cei prezenţi au spus că medicul părea a fi în stare de ebrietate, deoarece s-a împiedicat când a intrat în teren să acorde asistenţă unui jucător şi era să-l lovească cu o sticlă de gheaţă în cap”, dupa cum spune Cornel Mihaiesc, presedintele Comisiei de Disciplina a Asociatiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, conform mesagerulhunedorean.ro,  citat si de catre aurulbrad.blogspot.ro.

In aceste conditii, desi gazdele conduceau cu 3-2 in momentul intreruperii partidei, victoria a revenit, la “masa verde”, Gloriei, cu 3-0.

Brigada de arbitri a fost alcatuita din Cristian Lazar (Petrila), Ovidiu Carstea (Petrosani) si Alexandra Kadas (Lupeni), observator fiind chiar secretarul general al AJF Hunedoara, Sorin Cioltaus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu