"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 21 septembrie 2012

FOTO | Egal in derby-ul condus de romani: Tottenham-Lazio 0-0

Tottenham si Lazio Roma au incheiat nedecis derby-ul zilei de ieri din Europa League, scor: 0-0. Meciul a fost condus de o brigada romaneasca alcatuita din Ovidiu Hategan, Zoltan Szekely, Octavian Sovre (asistenti) Alexandru Tudor, Istvan Kovacs (aditionali) si Cristian Nica (rezerva). Delegat UEFA a fost Adonis Procopiou (Cipru), iar observator pentru arbitri - olandezul Johannes Reijgwart.

Conform statisticii UEFA, pe parcursul jocului au fost 27 de faulturi, dintre care gazdele au comis doar 6, restul (21) - oaspetii! Hategan a acordat 4 cartonase galbene, toate pentru Lazio, in timp ce asistentii au semnalizat 7 ofsaiduri (4-3) si 8 lovituri de la colt (6-2).

Mai jos sunt cateva imagini din timpul jocului, preluate de pe uefa.com










3 comentarii:

  1. Recent au aparut informatii in legatura cu revenirea lui Coltescu pe lista FIFA in 2013 (pe locul lui Deaconu). Este confirmata rocada? De asemenea, cine ii va inlocui pe Dumitrescu si Szekely la asistenti? Vor mai fi si alte noutati pe lista FIFA in 2013?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vazut nicio informatie oficiala despre Coltescu sau despre asistenti. In momentul in care voi afla o sa va anunt.

      Ștergere
    2. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-pe-pervaz-pe-lista-fifa-cca-se-pregateste-de-o-modificare-surpriza-pentru-lotul-de-arbitri-internationali-pe-anul-viitor-359558.html

      Ștergere