"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 3 octombrie 2012

U 17 | Cristina Bujor si Mihaela Tepusa vor arbitra derby-ul grupei / Vezi noi imagini cu cele doua romance




Cristina Bujor si Mihaela Gomoescu Tepusa au oficiat astazi, in Belarus, la al doilea joc de la mini-turneul de calificare pentru Campionatul European de Junioare sub 17 ani. Ele au facut parte din brigada care a condus partida dintre tara gazda si Finlanda, castigata, cu scorul de 3-0, de catre finlandeze. Cristina a fost rezerva, iar Mihaela - asistent. La centru s-a aflat Ivana Vlaic, iar la cealalta linie - Samira Hurem, ambele din Bosnia Herzegovina.

Asa cum v-am anuntat deja, junioarele Belarusului au pierdut, cu acelasi scor, si prima partida, contra Irlandei, condusa la centru de catre Cristina.

Mini-turneul se va incheia sambata, cand este programata si partida dintre Finlanda si Irlanda, practic derby-ul grupei. Cele doua nationale ocupa locurile 1 si 2, la egalitate de puncte - 6. Cristina Bujor va oficia la centru, iar Mihaela Tepusa la una dintre linii. Cealalta asistenta va fi Alena Karas, iar rezerva - Volha Tsiareshka, ambele din Belarus. Meciul care va decide castigatoarea Grupei 9 se va disputa pe stadionul Torpedo, din Minsk, de la ora 14:00.

Impreuna cu celelalte colege "arbitre" 

Cristina Bujor (stanga) si Mihaela Tepusa (dreapta)


Cristina Bujor, rezerva la Belarus - Finlanda 0-3
Vezi aici detalii de la primul joc, precum si alte imagini cu cele doua romance.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu