"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 23 noiembrie 2012

Alexandru Deaconu “Cred ca foarte curand, vom avea si noi 6 arbitri la un meci” / Presedintele CCA, la Radio GSP

Alexandru Deaconu, alaturi de Howard Webb si de un coleg al acestuia / Foto: gsp.ro

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor s-a aflat ieri in studioul Radio GSP, unde a vorbit despre situatia actuala a celor pe care-i reprezinta.

Intors de la Nyon, de la o intalnire cu reprezentantii tuturor comisiilor nationale, Alexandru Deaconu a povestit cum a fost placut surprins de cuvintele frumoase pe care reprezentatii Comisiei de Arbitri UEFA le-au avut cu privire la arbitrii romani, depre care au spus ca sunt “poate cei mai buni arbitri din Europa de Est si ca e momentul de care trebuie sa profitam pentru a ajunge in varful piramidei arbitrajului”.

Referindu-se la arbitrii din prima liga, presedintele CCA a spus: “Avem prea multi. Trebuie sa reducem numarul lor.” In acelasi timp insa el si-a exprimat convingerea ca “foarte curand, vom avea si noi 6 arbitri la un meci. Aceasta este si linia trasata de UEFA.” . Ramane insa de vazut “ce implica aceasta operatiune din punct de vedere financiar.”

“Sper sa scapam curand de aceasta problema a strainilor. Greseli au fost, sunt si vor fi mereu. Trebuie sa reducem numarul lor si importanta acestora. Trebuie sa se tina cont ca promovam multi tineri si, la fel ca la jucatorii promovati, e nevoie de un timp. Pentru experienta.”, a mai spus Alexandru Deaconu, conform gsp.ro.

Va recomand sa cititi pe gsp.ro si alte lucruri pe care le-a mai spus presedintele CCA la Radio GSP. Este un material foarte interesant. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu