"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 18 decembrie 2012

Silviu Petrescu, cel mai bun arbitru din MLS: “Aici nu e nimeni care sa-ti taie capul, ca in Romania”


Silviu Petrescu, “un roman care a plecat din tara sa pentru o viata mai buna", asa cum le-a declarat celor de la Prosport, a fost desemnat de curand “Cel mai valoros arbitru al anului in MLS”. In varsta de 44 de ani, acesta este fiul fostului arbitru FIFA Radu Petrescu, decedat in 2009.

Fost arbitru la nivelul esalonului secund, Silviu Petrescu (Foto: Prosport/Mediafax Foto) a parasit Romania in urma cu 17 ani, stabilindu-se in Canada. De 10 ani se afla pe lista FIFA, devenind cel vechi arbitru international al tarii de adoptie.


Sub semnatura jurnalistului Nicu Badescu, Prosport publica un material excelent despre cariera arbitrului roman, inclusiv un interviu in exclusivitate (vezi prima parte aici, iar interviul aici).

“Am primit felicitări și de la Alexandru Deaconu, care prin intermediul unui prieten mi-a transmis că arbitrajul românesc e mândru de performanţa mea.”

“Aici nu e nimeni care să-ţi taie capul, ca în România. Nu am trecut prin ce trec cei din ţară de multe ori și nu știu dacă aș putea suporta un asemenea tratament. E prea multă presiune.”, a declarat Silviu Petrescu, printre altele, publicatiei Prosport. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu